Vi står klar til at hjælpe og vi tager altid telefonen.

Tømrerarbejde

Lad os klare opgaven for dig

Hos Tømrermester Niklas Juel tilbyder vi en bred vifte af opgaver – store som små. Uanset om du skal have hjælp til det ene eller det andet, stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Finder du ikke netop det, som du skal have hjælp til beskrevet her, så kontakt os endelig.

Grundig kommunikation fra start

Vi har stor forståelse for, at vores kunders behov og ønsker kan variere, så vi tager altid en indledende snak med dig omkring netop dette. På den måde kan vi bedst muligt nå i mål med leveringen af en komplet og skræddersyet løsning. Vi spørger grundigt ind til dine forventninger til opgaven, så vi undgår misforståelse. Vi holder dig også gerne opdateret fra start til slut, hvis du ønsker det. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge gennem hele forløbet.

Høj kvalitet og god service

Hos os kan du altid regne med god service og høj kvalitet. Vi går aldrig fra en opgave, før den 100% færdig, og før begge parter er tilfredse med resultatet. Vi overholder alle aftaler og deadlines, så hvis du er på udkig efter kvalitetsløsninger til tiden, så er det os, du skal kontakte.

Skillevægge / Loft

Står du og mangler et ekstra rum i din bolig, så kan vi hjælpe med dette. Skal du have delt et rum i to, så lad os bygge din væg. skal det gamle loft renoveres, eller skal der bygges helt nye lofter, kan vi udføre lige efter dit ønske og behov.

Gulvlægning

Dit gamle gulv er nedslidt, og kan ikke repareres. Så lad os hjælpe. vi har mange års erfaring med lægning af gulv, og vi sætter en stor ære i at efterlade et gulv som vil holde i mange år. Vi kan fjerne det gamle gulv og lægge et splinter nyt, til en konkurrencedygtig pris.

Når du bestiller gulvlægning hos Tømrermester Niklas Juel vil vi have en god dialog. vi tager dig med ind i planlægningen, så dine ønsker vil blive opfyldt ned til mindste detalje, og vi kommer også gerne med gode ideer om design og valg af materialer.

Kontakt os på 28499964, for et uforpligtende tilbud, både på større eller mindre tømrer- og snedkeropgaver.

Vi bygger efter dine specikationer.

Spørgsmål?

Kontakt os

Tel#: 2849 9964

Email: niklas@tmnj.dk

Kontakt os


Få et gratis tilbud